FAQ

Vind je niet wat je zoekt, neem dan gerust contact op.

KAN IK ENKEL ONLINE BOEKEN?

Nee, dat is om het je makkelijker te maken, maar je mag gerust mailen, bellen of me aanspreken.

WAT ALS IK MIJN AFSPRAAK LAST MINUTE AFZEG?

Bij een annulering 48 uur voor de afspraak kan je de afspraak kosteloos verzetten. Daarna verlies je de helft van het bedrag. Zeg je pas 24 uur voor de afspraak af, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

KAN IK KENNISMAKEN VOOR IK EEN TRAJECT BOEK?

Dat kan. Je kan meedoen aan een kleine workshop of een intake sessie aanvragen waar we samen kijken welk traject jouw het beste past. Dit duurt slechts een uur en is dan ook aan aangepast tarief.

Boek hier

IS ER EEN VERLAAGD TARIEF MOGELIJK?

Als een sessie je te duur uitkomt kan je ze opgesplitst in 2 keer betalen. Weet dat ik ongeveer 3 weken tussen sessies laat om het onbewuste zijn werk te laten doen en alles te laten zinken. Je betaalt dus niet elke week, maar ongeveer 1 x in de maand een sessie. 
Je kan ook overwegen of je niet beter een traject overweegt, want dan kom je goedkoper uit. Dit kan echter wel maar in één keer betaald worden. 

IS EEN CRANIO SESSIE NAAKT?

Neen. Voor cranio-sacraal of talking to the heart houd je je kleren aan, maar ik raad je wel aan om geen spannende dingen te dragen, maar kledij die comfortabel zit. Dus best geen riemen, jeans of bh's.

KAN IK EEN FACTUUR KRIJGEN?

Jazeker. Vraag hier gerust om wanneer je een sessie geboekt hebt. Na de sessie wordt je de factuur per mail doorgestuurd.